Bij Qualified Remarketing beschouwen we onszelf als een bedrijf met een sociaal karakter. Onze visie is gebaseerd op het prioriteren van ons team, zodat we een maximale positieve impact kunnen hebben op zowel sociaal als milieuvriendelijk gebied in de samenleving. Het ondersteunen van goede doelen in samenwerking met onze klanten is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvisie.

Goed doel

Ons goede doel

Bij Qualified Remarketing zijn we ervan overtuigd dat we samen een positieve impact op de wereld kunnen hebben. Daarom streven we ernaar om samen te werken met onze klanten en Stichting Blijf Groep om kinderen en gezinnen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld te ondersteunen. Door het opkopen van gebruikte IT-apparatuur kunnen we de restwaarde gebruiken om hoogwaardige refurbished laptops en mobiele telefoons aan te schaffen voor deze gezinnen. En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Goed doel

Donatie en erkenning

Door met ons samen te werken, helpen jullie niet alleen gezinnen in nood, maar dragen jullie ook bij aan een duurzamere wereld door het recyclen van oude IT-apparatuur. Bovendien verhogen we onze bieding met 10% wanneer er een donatie wordt gedaan, waardoor jullie bijdrage extra gewaardeerd wordt.

Als blijk van dankbaarheid voor jullie donatie willen wij graag iets terugdoen. Daarom ontvangen jullie van ons een certificaat en een dankbrief, die jullie met trots kunnen delen op jullie website of sociale media. Op deze manier kunnen jullie aan de wereld laten zien hoe jullie hebben bijgedragen aan een betere toekomst voor kwetsbare gezinnen.

over ons

Waarom kiezen voor Qualified Remarketing?

Wilt u uw oude IT-apparatuur verkopen? Of wilt u refurbished of nieuwe IT-apparatuur kopen? Kies dan voor Qualified Remarketing. U wordt persoonlijk geholpen door onze specialisten, zodat u de beste keuze kan maken uit alle apparatuur die wij aanbieden. Daarnaast kunt u hulp krijgen bij het configureren van uw nieuwe IT-apparatuur en bij het verwijderen van de gegevens op uw oude apparatuur.

 • Scherpste prijzen inkoop & verkoop
  Bij Qualified Remarketing bieden wij de scherpste prijzen voor de inkoop en verkoop van nieuwe en refurbished IT-apparatuur.
 • Levering vaak binnen 24 uur
  Wij streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk bij u te leveren. In de meeste gevallen leveren wij binnen 24 uur na uw bestelling, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe apparatuur.
 • Gecertificeerd verwijderen van data
  Wij zorgen ervoor dat uw gevoelige bedrijfsdata op een veilige manier en met 100% zekerheid wordt verwijderd. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsdata veilig is en niet in verkeerde handen valt.
 • Gehele logistieke proces ontzorgd
  Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, waaronder het ontzorgen van het gehele logistieke proces van transport tot installatie.
works.

Neem
contact op.

Wilt u uw IT-apparatuur verkopen of zelf IT-apparatuur kopen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact opBel mij terug