DIENSTEN

Inkoop en afvoer

Heeft uw organisatie oude en ongebruikte IT-apparatuur waar u vanaf wilt? Bij Qualified Remarketing kunt u deze apparatuur verkopen. Om de waarde van uw IT-apparatuur te bepalen, bieden wij u de mogelijkheid om op afstand een inschatting te maken van de mogelijke opbrengsten. Als alternatief kan één van onze specialisten bij u op locatie langskomen om uw IT-apparatuur te documenteren en op basis daarvan een inkooporder te maken. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw oude IT-apparatuur af te voeren.

Lees meer
DIENSTEN

Data wiping & datavernietiging

Wanneer u besluit om uw IT-apparatuur te vervangen, is het van groot belang dat eventuele bedrijfsgevoelige data grondig wordt verwijderd. Bij Qualified Remarketing begrijpen we het belang van veiligheid en privacy. Dankzij onze expertise en het gebruik van geavanceerde software, kunnen wij garanderen dat al uw data volledig en veilig wordt verwijderd van zowel harde schijven als flashdisks. Op deze manier voorkomen we dat uw vertrouwelijke informatie in verkeerde handen terechtkomt. U kunt dus met een gerust hart uw oude IT-apparatuur aan ons

Lees meer
DIENSTEN

Advies en support

Als expert op het gebied van werkplek-infrastructuur biedt Qualified Remarketing deskundig advies om het beste uit uw IT-apparatuur te halen. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het inrichten van uw werkplek-infrastructuur op de meest efficiënte en effectieve manier. Of u nu advies nodig heeft over de configuratie van uw huidige apparatuur of toekomstige werkzaamheden, wij sparren graag met u om de juiste oplossing te vinden.

Lees meer
DIENSTEN

IT Leverancier

Qualified Remarketing biedt een ruim assortiment aan nieuwe en refurbished werkplek-apparatuur van alle gangbare merken zoals HP, Dell, Lenovo, Apple, Samsung, Microsoft en Acer. Of u nu wilt kopen of leasen, wij hebben voor elk bedrijf een passend voorstel.

Lees meer
works.
over ons

Waarom kiezen voor Qualified Remarketing?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor Qualified Remarketing als uw IT-partner.
Ten eerste zijn we een betrouwbare en ervaren opkoper en leverancier van nieuwe en refurbished IT-apparatuur. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor een breed assortiment aan producten tegen concurrerende prijzen.

Bovendien bieden wij professioneel en persoonlijk advies op maat. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing die past bij uw specifieke behoeften en budget. Of u nu op zoek bent naar duurzame en budgetvriendelijke oplossingen met ons ruime assortiment refurbished producten, of als u liever nieuw koopt, wij bieden alle gangbare merken tegen een scherpe prijs.

Bij Qualified Remarketing hechten we veel waarde aan duurzaamheid en betrouwbaarheid. Al onze refurbished producten worden uitvoerig getest en komen standaard met 12 maanden garantie. Deze garantie is zelfs upgradeable tot 3 jaar. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbaar product ontvangt dat aan uw behoeften voldoet.

Ten slotte bieden wij ook de mogelijkheid om hardware te leasen, zodat u meer grip krijgt op uw IT-investering en uw infrastructuur met regelmaat kunt vernieuwen. Bij Qualified Remarketing geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en zorgen we ervoor dat we altijd voor u klaar staan. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij al uw IT-behoeften.

Meer over ons

  • Scherpste prijzen inkoop & verkoop
    Bij Qualified Remarketing bieden wij de scherpste prijzen voor de inkoop en verkoop van nieuwe en refurbished IT-apparatuur.
  • Levering vaak binnen 24 uurWij streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk bij u te leveren. In de meeste gevallen leveren wij binnen 24 uur na uw bestelling, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe apparatuur.
  • Gecertificeerd verwijderen van data Wij zorgen ervoor dat uw gevoelige bedrijfsdata op een veilige manier en met 100% zekerheid wordt verwijderd. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsdata veilig is en niet in verkeerde
    handen valt.
  • Gehele logistieke proces ontzorgd Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, waaronder het ontzorgen van het gehele logistieke proces van transport tot installatie.
+0

Landen waar
wij actief zijn

+0

Tevreden
klanten

+0

IT-producten
hergebruikt

Neem
contact op.

Wilt u uw IT-apparatuur verkopen of zelf IT-apparatuur kopen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact opBel mij terug