Afgeschreven IT-apparatuur in het onderwijs vertegenwoordigt ongemerkt nog veel waarde. Dat is zonde. Wij helpen u deze waarde weer te benutten én bovendien het goed doel te steunen.

Dat doen we door afgeschreven IT-apparatuur uit het onderwijs in te kopen. Hierbij bieden wij uiteraard de beste prijs. Bovendien:

 • Komen we alles ophalen
 • Zullen we datadragers gecertificeerd data-wipen
 • Doen we een extra donatie bovenop de inkoopwaarde

Meteen actie ondernemen

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Goed doel

Waarom we dit doen

Veel onderwijsinstellingen gooien afgeschreven hardware weg of verkopen deze aan partijen die alleen recycleren, waardoor er weinig tot geen restwaarde overblijft voor de scholen. Hierdoor kan het lastig zijn om binnen het al bestaande budget te blijven. Door de oude hardware te verkopen, creëren wij extra IT-budget voor de scholen. Zo kunnen zij bezuinigen en toch investeren in nieuwe apparatuur. Wij helpen de scholen graag bij het ontzorgen van dit proces, terwijl we samen werken aan een duurzamer onderwijs.

0+

Scholen voorzien
van apparatuur

0+

IT-producten
geleverd

0+

IT-producten
hergebruikt

WERKWIJZE

WE MAKEN HET PROCES ZO MAKKELIJK MOGELIJK

Wij helpen inventariseren

We kennen de laptopkarren, computerzalen en het beleid om opladers thuis te laten en apparatuur daar op te laden of verplichte hoezen om slijtage te voorkomen. Wanneer de inventarisatie lastig of niet mogelijk kunnen wij de juiste ondersteuning hierin bieden.

U ontvangt ons beste bod

We berekenen de restwaarde van afgeschreven IT-apparatuur, bijvoorbeeld als de technologie 5 jaar oud is. Voor dat wat niet meer wordt ondersteund of wat nodig aan vervanging toe is kunnen we vaak nog een goede prijs betalen.

Wij komen de apparatuur ophalen

Na uw akkoord plannen we een moment waarop we de apparatuur komen ophalen. U heeft daar nauwelijks omkijken naar. De lessen en het andere werk van leraren kunnen doorgaan zoals u dat in het rooster heeft staan.

Goed doel

Hoe u kan helpen

Bij Qualified Remarketing zijn we toegewijd aan maatschappelijke betrokkenheid en steunen we graag goede doelen. Wij hebben besloten om ons volledig toe te wijden aan de Stichting Blijf Groep, een organisatie die zich inzet voor het helpen van slachtoffers van huiselijk geweld. Door ons in te zetten voor deze organisatie, hopen we een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Wanneer u uw eigen goede doel heeft zullen wij uiteraard ook een weg vinden om samen met u, middels uw afgeschreven IT-hardware, hier ondersteuning aan te bieden.

over ons

Waarom kiezen voor Qualified Remarketing?

Wilt u uw oude IT-apparatuur verkopen? Of wilt u refurbished of nieuwe IT-apparatuur kopen? Kies dan voor Qualified Remarketing. U wordt persoonlijk geholpen door onze specialisten, zodat u de beste keuze kan maken uit alle apparatuur die wij aanbieden. Daarnaast kunt u hulp krijgen bij het configureren van uw nieuwe IT-apparatuur en bij het verwijderen van de gegevens op uw oude apparatuur.

 • Scherpste prijzen inkoop & verkoop
  Bij Qualified Remarketing bieden wij de scherpste prijzen voor de inkoop en verkoop van nieuwe en refurbished IT-apparatuur.
 • Levering vaak binnen 24 uur
  Wij streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk bij u te leveren. In de meeste gevallen leveren wij binnen 24 uur na uw bestelling, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe apparatuur.
 • Gecertificeerd verwijderen van data
  Wij zorgen ervoor dat uw gevoelige bedrijfsdata op een veilige manier en met 100% zekerheid wordt verwijderd. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsdata veilig is en niet in verkeerde handen valt.
 • Gehele logistieke proces ontzorgd
  Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, waaronder het ontzorgen van het gehele logistieke proces van transport tot installatie.
works.

Neem
contact op.

Wilt u uw IT-apparatuur verkopen of zelf IT-apparatuur kopen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact opBel mij terug