Als expert op het gebied van werkplek-infrastructuur biedt Qualified Remarketing deskundig advies om het beste uit uw IT-apparatuur te halen. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het inrichten van uw werkplek-infrastructuur op de meest efficiënte en effectieve manier. Of u nu advies nodig heeft over de configuratie van uw huidige apparatuur of toekomstige werkzaamheden, wij sparren graag met u om de juiste oplossing te vinden.

Meteen actie ondernemen

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Expertise

Een eerlijk en passend advies

Qualified Remarketing is een vooraanstaande IT-partner die u bijstaat vanaf het moment van aankoop tot aan afschrijving. U heeft één toegewezen accountmanager binnen de organisatie voor al uw vragen en kunt rekenen op eerlijk en passend advies.

Veel gestelde vragen:

• Past refurbished binnen onze organisatie
• Wanneer is lease interessant
• Hoe kunnen wij onze werkplekomgeving het best inrichten
• Kunnen wij ook hardware bestellen voor buitenlandse vestigingen
• Kunnen wij ook via jullie netwerk-apparatuur bestellen?

works.
Professioneel

Qualified Remarketing is expert op het gebied van inkoop, afvoer en verkoop van refurbished IT-apparatuur.

Qualified Remarketing is expert op het gebied van inkoop, verkoop en afvoer van refurbished IT-apparatuur. Bedrijven hebben vaak een grote hoeveelheid aan oude IT-apparatuur liggen die niet meer wordt gebruikt. Denk aan switches, routers en overige netwerkapparatuur. In plaats van deze apparatuur weg te doen, kunt u deze oude apparatuur verkopen. Om erachter te komen wat uw IT-apparatuur waard is, maken we op afstand een inschatting van de mogelijke opbrengsten. Een andere mogelijkheid is dat één van onze specialisten langskomt op locatie. Hierbij documenteert onze specialist uw IT-apparatuur en maakt op basis daarvan een inkooporder.

Neem
contact op.

Wilt u uw IT-apparatuur verkopen of zelf IT-apparatuur kopen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact opBel mij terug