Bij Qualified Remarketing zorgen we ervoor dat uw IT-apparatuur een hoge kwaliteit krijgt en zo verkocht wordt. Hiervoor testen we uw IT-apparatuur op verschillende manieren. Pas wanneer de apparatuur voldoet aan onze hoge standaarden leveren we de apparatuur. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en bieden u om deze reden dan ook een levenslange garantie.

Meteen actie ondernemen

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Service

De garantie van uw IT-apparatuur

Werkt de IT-apparatuur niet naar behoren? Dankzij onze levenslange garantie zorgen wij ervoor dat uw IT-apparatuur weer naar behoren werkt.

Welke producten verkopen we?

Assortiment
  • Switches
  • Routers
  • Modules
  • VoIP
  • Wireless
  • Optical Transceivers
  • Security
  • Server & Storage componenten
Support

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen over het verkoopproces of wilt u iets anders weten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met een van onze experts. Snel een reactie? Bel ons of start een chat via onze website.

Professioneel

Qualified Remarketing is expert op het gebied van verkoop van refurbished IT-apparatuur.

Qualified Remarketing is expert op het gebied van verkoop van refurbished IT-apparatuur. Bedrijven hebben vaak een grote hoeveelheid aan oude IT-apparatuur liggen die niet meer wordt gebruikt. Denk aan switches, routers en overige netwerkapparatuur. In plaats van deze apparatuur weg te doen, kunt u deze oude apparatuur verkopen. Om erachter te komen wat uw IT-apparatuur waard is, maken we op afstand een inschatting van de mogelijke opbrengsten. Een andere mogelijkheid is dat één van onze specialisten langskomt op locatie. Hierbij documenteert onze specialist uw IT-apparatuur en maakt op basis daarvan een inkooporder.

Neem
contact op.

Wilt u uw IT-apparatuur verkopen of zelf IT-apparatuur kopen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact opBel mij terug