Over ons

Onze missie

Bij Qualified Remarketing geloven we in een groene en sociale toekomst. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame samenleving waarin we samenwerken om onze planeet te beschermen. Daarom bieden we hoogwaardige refurbished IT-apparatuur aan en zorgen we ervoor dat oude apparatuur op een verantwoorde en duurzame manier wordt verwerkt. Zo dragen we bij aan een circulaire economie en helpen we bedrijven en organisaties om hun IT-infrastructuur op een duurzame en betaalbare manier te vernieuwen. Onze missie is om samen met onze klanten te werken aan een groenere toekomst.

over ons

Deskundig advies en snelle levering

Bij Qualified Remarketing zijn we meer dan alleen een IT-partner. We zijn een team van toegewijde professionals die zich inzetten voor duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en uitstekende service. Onze passie voor het hergebruiken van hardware gaat hand in hand met ons streven naar een groenere toekomst. Maar dat is niet het enige waar we voor staan. We zijn er ook trots op om bij te dragen aan goede doelen en onze kennis en middelen te gebruiken om anderen te helpen. En niet te vergeten, plezier hebben in ons werk op kantoor is voor ons net zo belangrijk als het bieden van uitstekende service aan onze klanten.

 • Scherpste prijzen inkoop & verkoop
  Bij Qualified Remarketing bieden wij de scherpste prijzen voor de inkoop en verkoop van nieuwe en refurbished IT-apparatuur.
 • Levering vaak binnen 24 uur
  Wij streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk bij u te leveren. In de meeste gevallen leveren wij binnen 24 uur na uw bestelling, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe apparatuur.
 • Gecertificeerd verwijderen van data
  Wij zorgen ervoor dat uw gevoelige bedrijfsdata op een veilige manier en met 100% zekerheid wordt verwijderd. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsdata veilig is en niet in verkeerde handen valt.
 • Gehele logistieke proces ontzorgd
  Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, waaronder het ontzorgen van het gehele logistieke proces van transport tot installatie.
+0

Landen waar
wij actief zijn

+0

Tevreden
klanten

+0

IT-producten
hergebruikt

Over ons

Het goede doel

Bij Qualified Remarketing geloven we dat we samen een verschil kunnen maken in de wereld. Daarom werken we graag samen met onze klanten en Stichting Blijf Groep om kinderen en gezinnen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld te helpen. Door het opkopen van oud IT-materiaal kunnen we de restwaarde gebruiken om kwalitatief goede refurbished laptops en mobiele telefoons in te kopen voor deze gezinnen. En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Door met ons samen te werken, helpen jullie niet alleen deze gezinnen in nood, maar dragen jullie ook bij aan een duurzamere wereld door het recyclen van oude IT-apparatuur. Bovendien verhogen we onze bieding met 10% in geval van een donatie, dus jullie bijdrage wordt extra gewaardeerd.

Bovendien willen wij onze dankbaarheid tonen voor jullie donatie. Daarom ontvangen jullie van ons een certificaat en een dankbrief, die jullie trots kunnen delen op jullie website of social media. Zo kunnen jullie aan de wereld laten zien hoe jullie hebben bijgedragen aan een betere toekomst voor kwetsbare gezinnen.

Over ons

Waarom refurbished

Bij Qualified Remarketing zijn wij trots op onze focus op refurbished IT-apparatuur. Refurbished apparaten zijn voor ons niet alleen een manier om betaalbare, kwalitatieve producten te leveren aan onze klanten, maar ook een manier om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

We geloven dat het belangrijk is om verantwoordelijkheid te nemen voor onze planeet en ons milieu. Door gebruik te maken van refurbished apparatuur, geven we deze apparaten een tweede leven in plaats van ze weg te gooien en bij te dragen aan de groeiende hoeveelheid afval en vervuiling op onze planeet.

Daarnaast helpt het ook om de CO2-uitstoot te verminderen. Het produceren van nieuwe apparatuur zorgt namelijk voor aanzienlijke CO2-uitstoot. Door gebruik te maken van refurbished apparatuur dragen we dus bij aan een groenere en duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Bij Qualified Remarketing zijn we er trots op om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor refurbished IT-apparatuur, kunt ook u bijdragen aan deze missie.

works.

Neem
contact op.

Wilt u uw IT-apparatuur verkopen of zelf IT-apparatuur kopen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact opBel mij terug