Bij Qualified Remarketing kunt u uw oude of overbodige IT-apparatuur veilig en duurzaam verkopen. Wij bieden boven marktconforme prijzen voor de inkoop van gebruikte IT-apparatuur, waaronder desktops, laptops, tablets, smartphones en servers. Ons professionele en gecertificeerde team zorgt voor een veilige verwijdering van uw gevoelige bedrijfsdata. Neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van uw IT-apparatuur aan Qualified Remarketing.

over ons

Waarom kiezen voor Qualified Remarketing?

Bij Qualified Remarketing begrijpen we dat het afvoeren van oude IT-apparatuur een tijdrovende en kostbare klus kan zijn. Wij bieden een duurzamere oplossing door uw afgeschreven hardware in te kopen en een tweede leven te geven. Als specialist in de verkoop van refurbished IT-hardware zijn we in staat om zelfs de meest gedateerde apparatuur te hergebruiken en zo bij te dragen aan de circulaire economie.

Onze inkoopservice is beschikbaar voor organisaties uit verschillende sectoren, waaronder onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, ziekenhuizen, financiële instellingen en midden- en grootbedrijven en multinationals. Als verwerker van afgeschreven hardware (gecertificeerd), zorgen we voor een veilige verwijdering van gevoelige bedrijfsdata en bieden we boven marktconforme prijzen voor uw oude IT-apparatuur.

Kies voor verkoop in plaats van afvoer en werk samen met Qualified Remarketing om een duurzamere toekomst te creëren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze inkoopservice.

 • Scherpe prijzen inkoop & verkoop
  Dankzij ons internationale netwerk kunnen wij de hoogste biedingen hanteren en u de hoogste restwaarde bieden voor uw oude IT-apparatuur. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw apparatuur.
 • Gecertificeerd verwijderen van data
  Wij zorgen voor gecertificeerde datavernietiging van alle datadragers. Dit betekent dat uw gevoelige bedrijfsdata veilig en volledig wordt verwijderd, en dat u een certificaat per schijf ontvangt als bewijs. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw vertrouwelijke informatie in goede handen is en veilig wordt verwijderd.
 • Gehele logistieke proces ontzorgd
  Indien u geen tijd of middelen heeft om uw IT-apparatuur zelf te brengen of op te halen, dan kunnen wij u hierbij helpen. Bij Qualified Remarketing regelen wij het gehele logistieke proces voor u, van het transport tot aan het gereed maken van de hardware. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het transport van uw apparatuur en kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten.
 • Persoonlijke benadering
  Bij Qualified Remarketing heeft u één professional tot uw beschikking die u ondersteunt met al uw IT behoeften. Geen kastje naar de muur maar professionele en vriendelijke professionals die graag met uw meedenken.
WERKWIJZE

ONS STAPPENPLAN

Geef aan wat u wilt verkopen

U kunt hiervoor ons inkoopformulier gebruiken.

U ontvangt binnen 24 uur een bod

Deze waardebepaling is vrijblijvend en kosteloos.

Deal gemaakt!

Gaat u akkoord met het bod? Dan nemen wij de apparatuur van u in en geven het een tweede, refurbished leven.

volledige Ontzorging

Onze professionals begeleiden u van begin tot eind.

24 UUR

Ontvang binnen 24 uur een bod

Wilt u uw oude IT-apparatuur verkopen en wilt u weten hoeveel het nog waard is? Vul dan het formulier op onze website in en geef aan welke apparatuur u wilt verkopen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvend en kosteloos bod, waarbij wij rekening houden met de hoogste restwaarde van uw apparatuur. Als u akkoord gaat met ons bod, nemen wij de apparatuur van u in en geven het een tweede leven als refurbished product. Zo draagt u bij aan de circulaire economie en heeft u extra budget voor de aanschaf van nieuwe IT-apparatuur die u nodig heeft. Bovendien regelen wij het gehele logistieke proces voor u, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

EXPERTS

Expert op het gebied van inkoop en verkoop

Qualified Remarketing is dé expert op het gebied van inkoop en verkoop van refurbished IT-apparatuur. Bedrijven hebben vaak een grote hoeveelheid oude IT-apparatuur die niet meer gebruikt wordt, zoals switches, routers en overige netwerkapparatuur. In plaats van deze apparatuur weg te doen, kunt u deze verkopen. Onze specialisten maken op afstand een inschatting van de mogelijke opbrengsten, of komen bij u langs om uw IT-apparatuur te documenteren en een inkooporder op te stellen. Zo krijgt u de hoogst mogelijke restwaarde voor uw oude apparatuur.

works.

Neem
contact op.

Wilt u uw IT-apparatuur verkopen of zelf IT-apparatuur kopen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact opBel mij terug