Via ons aanvraagformulier vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u uw gegevens en aanvullende informatie invult sturen wij u snel een scherpe offerte.

Wij leveren producten met kortingen tot wel 95%. Bij akkoord op de offerte gaan onze experts aan de slag de producten snel te leveren. Meestal kunnen wij de bestelde producten al binnen 24 uur laten bezorgen, zo kunt u snel aan de slag. Vragen na de levering? Onze experts staan u graag te woord voor meer uitleg of passende ondersteuning.

Offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een offerte op maat.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
over ons

Deskundig advies en snelle levering

Qualified Remarketing beschikt over alle kennis en deskundigheid om een efficiënt netwerkinfrastructuur in te richten, passend bij uw situatie. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze snelle service en levering waarin we de ruimte nemen actief met u mee te denken. Het tijdsbestek tussen het aanvragen van een offerte en afleveren van producten beslaat in de meeste gevallen 24 uur. Daarmee leveren we de beste kwaliteit op een enorm snelle manier. Qualified Remarketing staat voor de beste service!

 • Scherpste prijzen inkoop & verkoop
  Bij Qualified Remarketing bieden wij de scherpste prijzen voor de inkoop en verkoop van nieuwe en refurbished IT-apparatuur.
 • Levering vaak binnen 24 uur
  Wij streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk bij u te leveren. In de meeste gevallen leveren wij binnen 24 uur na uw bestelling, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe apparatuur.
 • Gecertificeerd verwijderen van data
  Wij zorgen ervoor dat uw gevoelige bedrijfsdata op een veilige manier en met 100% zekerheid wordt verwijderd. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsdata veilig is en niet in verkeerde handen valt.
 • Gehele logistieke proces ontzorgd
  Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, waaronder het ontzorgen van het gehele logistieke proces van transport tot installatie.
works.

Neem
contact op.

Wilt u uw IT-apparatuur verkopen of zelf IT-apparatuur kopen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact opBel mij terug