Betrouwbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit staan centraal bij Lenovo. Met onze refurbished Lenovo-producten krijg je toegang tot de beste technologie en innovatieve functies die jouw leven gemakkelijker maken, zonder de bank te breken. Of je nu op zoek bent naar een krachtige ThinkPad-laptop, een veelzijdige Yoga-tablet of een betrouwbare desktop, doe nu een productaanvraag en ontdek waarom Lenovo de favoriete keuze is van professionals over de hele wereld.

Product aanvragen

Vul uw gegevens in en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een offerte op maat.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
OVER ONS

Waarom kiezen voor Qualified remarketing?

Bij Qualified Remarketing zijn we gespecialiseerd in het opkopen en verkopen van refurbished en nieuwe IT-apparatuur. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste apparatuur voor uw organisatie een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en advies van onze specialisten, die u kunnen helpen bij het selecteren van de juiste IT-apparatuur die aan uw behoeften voldoet.

Naast ons deskundig advies bieden wij ook diensten aan om u te ondersteunen bij het wipen en/of van gegevens naar uw oude apparatuur. Wij begrijpen het belang van uw gegevens en zorgen ervoor dat deze veilig worden verwijderd van uw oude apparatuur. Onze diensten zijn volledig afgestemd op uw behoeften en wij helpen u graag om uw IT-apparatuur optimaal te laten functioneren.

 • Scherpste prijzen inkoop & verkoop
  Bij Qualified Remarketing bieden wij de scherpste prijzen voor de inkoop en verkoop van nieuwe en refurbished IT-apparatuur.
 • Levering vaak binnen 24 uur
  Wij streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk bij u te leveren. In de meeste gevallen leveren wij binnen 24 uur na uw bestelling, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe apparatuur.
 • Gecertificeerd verwijderen van data
  Wij zorgen ervoor dat uw gevoelige bedrijfsdata op een veilige manier en met 100% zekerheid wordt verwijderd. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsdata veilig is en niet in verkeerde handen valt.
 • Gehele logistieke proces ontzorgd
  Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, waaronder het ontzorgen van het gehele logistieke proces van transport tot installatie.EXPERTS

Expert op het gebied van inkoop en verkoop

Qualified Remarketing is dé expert op het gebied van inkoop en verkoop van refurbished IT-apparatuur. Bedrijven hebben vaak een grote hoeveelheid oude IT-apparatuur die niet meer gebruikt wordt, zoals switches, routers en overige netwerkapparatuur. In plaats van deze apparatuur weg te doen, kunt u deze verkopen. Onze specialisten maken op afstand een inschatting van de mogelijke opbrengsten, of komen bij u langs om uw IT-apparatuur te documenteren en een inkooporder op te stellen. Zo krijgt u de hoogst mogelijke restwaarde voor uw oude apparatuur.